Poli-flex Printable 4625 (transparant) met vernieuwde liner

Poli-Flex Print 4625 is een transparante PU textiel transferfolie die beprintbaar is en getransfereerd kan worden op licht gekleurde textielsoorten. Na transfer wordt daarbij een zacht aanvoelende textielstructuur bekomen. De lijmlaag is voorzien op de drukzijde. Printen moet dus in spiegelbeeld.

Poli-Flex Print 4625 laat zich in hoge kwaliteit & resolutie bedrukken met ecosolvent en solvent inkten.

Vernieuwde liner

Na het printen kan de folie met de snijfunctie van een print & cut toestel ofwel met een snijplotter op contour worden gesneden. Poli-Flex Print 4625 is voorzien van een niet zelfklevende liner op basis van siliconepapier. Deze liner is onlangs vernieuwd, waardoor deze nog stabieler blijft en het verwerken makkelijker maakt.

Dankzij deze liner kunnen zelfs de fijnste motieven haarscherp worden uitgesneden. Een standaard snijmesje met een snijhoek van 45° wordt daarbij aanbevolen.

Na het peelen kan de folie op het textiel worden aangebracht gebruik makend van de originele liner, met de onbedrukte zijde langs boven.

Deze folie is geschikt voor transfer op wit of licht gekleurde t-shirts, sportkledij, textieltassen en allerhande promotionele materialen.